ⓘ Free online encyclopedia. Did you know? page 122

Soatá, Boyacá

Soatá merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Boyacá Utara, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Socha

Socha merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Valderrama, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Socorro, Santander

Socorro merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Santander, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Socotá

Socotá merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Valderrama, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sogamoso

Sogamoso merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Sugamuxi, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Solano, Caquetá

Solano merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Caquetá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Soledad, Atlántico

Soledad merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Atlántico, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Solita

Solita merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Caquetá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Somondoco

Somondoco merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Boyacá Timur, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Soplaviento

Soplaviento merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Bolívar, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sopó

Sopó merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Savanna Tengah, Cundinamarca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sora, Boyacá

Sora merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Boyacá Tengah, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Soracá

Soracá merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Boyacá Tengah, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sotaquira

Sotaquira merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Boyacá Tengah, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sotara, Cauca

Sotara merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Cauca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Suaita

Suaita merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Santander, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Suaza

Suaza merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Huila, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Suba (Bogotá)

Suba merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Bogotá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Subachoque

Subachoque merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Savanna Barat, Cundinamarca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sucre, Cauca

Sucre merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Cauca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sucre, Santander

Sucre merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Santander, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sucre, Sucre

Sucre merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Sucre, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Suesca

Suesca merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Almeidas, Cundinamarca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sumapaz (Bogotá)

Sumapaz merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Bogotá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Supatá

Supatá merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Gualivá, Cundinamarca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Supía, Caldas

Supía merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Caldas, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Suratá

Suratá merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Santander, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Susa, Cundinamarca

Susa merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Ubaté, Cundinamarca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Susacón

Susacón merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Boyacá Utara, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sutamarchán

Sutamarchán merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Ricaurte, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sutatausa

Sutatausa merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Ubaté, Cundinamarca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sutatenza

Sutatenza merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Boyacá Timur, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Suárez, Tolima

Suárez merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Tenggara, Tolima, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Sáchica

Sáchica merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Ricaurte, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tabio

Tabio merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Savanna Tengah, Cundinamarca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tadó

Tadó merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Chocó, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Talaiga Nuevo

Talaiga Nuevo merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Bolívar, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tamalameque

Tamalameque merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Cesar, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tame, Arauca

Tame merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Arauca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Taminango

Taminango merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Nariño, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tangua, Nariño

Tangua merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Nariño, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Taraira

Taraira merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Vaupés, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tarqui, Colombia

Tarqui merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Huila, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tasco, Boyacá

Tasco merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Valderrama, Boyacá, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tauramena

Tauramena merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Casanare, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tausa

Tausa merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Ubaté, Cundinamarca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tello, Huila

Tello merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Huila, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tena, Cundinamarca

Tena merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Tequendama, Cundinamarca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tenerife, Magdalena

Tenerife merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Magdalena, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.

Tenjo, Colombia

Tenjo merupakan sebuah kawasan perbandaran dan komuniti yang terletak di wilayah Savanna Tengah, Cundinamarca, Colombia. Jika anda melihat rencana yang menggunakan templat ini, gantikanlah ia dengan templat tunas yang lebih spesifik.